Fullskärm
Karta Hybrid Terräng Satellit Lantmäteriet
Detta finns runt Ågelsjön

Place main fishing@2x Ågelsjön

En fisketur till Ågelsjön bjuder på förföriskt vackra och dramatiska omgivningar. Det är en av Kolmårdsskogens populäraste utflyktsmål, men sjön är tillräckligt stor för att du ska hitta en egen plats. För att få fiska i sjön måste du vara medlem i Hults fiskevårdsförening. Då får du även fiska i Stocksjön, Långgölen, Ysjön, Ämten, Stora Skärgölen, Rödgölen, Jälmaren och Gransjön. Läs mer på föreningens webbsida om hur du gör för att bli medlem.

Att göra:
  • Place main fishing@2x Fiske
Hitta hit:

Sjön är stor och det finns flera vägar att hitta hit. Den mest tillgängliga är via Hultsbruk. Hit kommer du om du kör väg 55 norrut från Norrköping mot Katrineholm. När du passerat Åby tar du vänster mot Yxbacken och Hultsbruk. Efter två kilometer når du en parkeringsplats. Härifrån har du en kort promenad fram till sjön.

Kontakta oss

Nkpg logotyp vittext

Lina Hedmark

Friluftsstrateg, Norrköpings kommun

Kontakta mig om du har frågor om Norrköpings Naturkarta.

  • La1eylfcxl8twmgmnba1

    Guidade naturutflykter 2018

    Norrköping kommun 10 jan

    Sälsafari, grottur, och hembesök hos sparvugglan. Det är några av de guidningar som Norrköpings kommun arrangerar under 2018. Här nedan finns årets guideprogram. Packa matsäcken, klä dig efter väder och följ med ut på upptäcktsfärd! Samtliga tider i programmet är cirkatider. Ytterligare guidningar än dessa kan tillkomma under året - håll utik på hemsidan: naturkartan.se/norrkoping