Trail main hiking@2x Vandringsled Kohageleden

En led med vacker utsikt högst upp på klipporna, nära till Eriksbergs Vilt- och naturpark. Leden går längs kusten genom ekskog, bokskog och med mycket en på klipporna. På vissa ställen fin utsikt över vattnet. Eftersom stigen går längs staketet till viltparken kan man med lite tur få se djuren där. Leden har orange markeringar på stolpar och träd.

To do:
  • Trail main hiking@2x Hiking
Length: 4.3 km
Surface:

Ej handikappvänlig. Smala spångar och en del riktigt branta partier. Smal stig längs med kusten genom skog. På vissa platser ganska kuperat. Grus- och skogsväg längs i norr på Kohageleden.

Contact us

Ark56 orange

Team ARK56

Adress: Soft Center I Etapp 1 I Fridhemsvägen 8 SE-372 38 Ronneby SWEDEN
  • Koz2yb195jol4fmd3jwy

    ARK56 – Länkade kustleder i ett Unesco biosfärområde

    ARK56 May 04

    ARK56 ARK56 är ett nätverk av leder för kajak, cykling och vandring som tar dig genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag. Slingrande grusvägar, lugna vikar, öde öar och öppet hav – ARK56 tar dig genom Blekinges skärgård, längs med och på dess underbara vatten. Du väljer själv om du vill uppleva natur och kultur till fots, med cykel, i kajak eller med båt. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser. Naven är bra platser att börja eller avsluta ...