Fototävling - din vackraste bild från Huddingeleden - tävlingen avslutad!

By Huddinge 2019-10-07

Nu är det inte längre möjligt att skicka in bilder till fototävlingen. Vi återkommer inom kort med presentation av vinnarna!

Fota en bild i anslutning till Huddingeleden till och med den sista oktober 2019. Fina priser delas ut till tolv vinnare som får en Huddingekasse med innehåll som passar såväl till picknicken, fikastunden, cykelturen eller utflykten i svampskogen.

Bildmotivet måste vara fotograferat i anslutning till Huddingeleden under perioden oktober 2018 – oktober 2019. Uppge var bilden är tagen samt fotografens namn och kontaktuppgifter. Uppladdade bilder ska vara högupplösta, 300 dpi för att kunna användas i tryck, minsta filstorlek är 2 MB. Varje deltagare får skicka in max tre bidrag. Du behöver inte bo i Huddinge för att delta. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att bilden kan bli publicerad i Huddinges naturkarta, Vårt Huddinge, på huddinge.se, Facebook, Instagram, fotokalender och andra kanaler som kommunen förfogar över. Fotografen och eventuella modeller får ingen ekonomisk ersättning för publicerade bilder förutom eventuella vinster. Ifall det är identifierbara personer med på bilden ska fotografen ha sett till att dessa gett samtycke via särskild e-tjänst.

Ladda upp din bild/dina bilder senast 31 oktober 2019 i e-tjänst bildtävling. Du måste ha din e-legitimation tillgänglig. Brukar du lägga upp bilder på Instagram? Dela gärna dina bilder från Huddinge genom att tagga dem med #huddingeleden och #huddinge_kommun och tipsa andra om att vara med.

Links

Contact us

Huddinge kommun logotyp svart

Huddinge kommun Servicecenter

Har du frågor om vår natur och våra naturvårdsområden maila till kommunens servicecenter

Share