Huddingeleden 80 km

Difficulty: Blue - medium
To do:
 • Hiking
Length: 82.7 km

Contact us

Huddinge kommun Servicecenter

Har du frågor om vår natur och våra naturvårdsområden maila till kommunens servicecenter

 • Huddingeleden i fält –vandring med naturguide

  Aug 05

  Välkommen på vandring med naturguide Richard Vestin söndagen den 11 augusti kl. 09.30. Vi upptäcker Vårbyparken och Korpberget tillsammans. Samling vid ångbåtsbryggan i Vårby. Vi vandrar Huddingeledens sträcka genom en fint restaurerad Vårbypark och njuter av vildmark och utsikt i Korpbergets biotopskyddsområde. Dagen startar vid ångbåtsbryggan och därifrån tar vi oss till Vårby gravfält. Vandringen tar oss genom Vårbys härliga närområde med tillgänglighet och fina naturu...

 • Grattis alla vinnare i fototävlingen Huddingeleden!

  Nov 20

  Nu är fototävlingen avgjord och tolv vinnare är utsedda. Stor grattis till er! Varmt tack till alla er som skickat in bidrag till tävlingen. Gulliga getter, spegelblanka sjöar och färgstarka solnedgångar förekom på många av fotona. Juryn hade ett angenämt jobb när de utsåg de tolv vinnarbilderna bland över 150 bidrag som skickats in.

Want to go
Been there
Comment
 • Anna Eriksson

  Nu har jag gått ca hälften uppdelat på 6 etapper. Började i Stuvsta. Mycket omväxlande och trevlig vandring. Ganska lätt att följa markeringarna, Naturkartan i iphone var till hjälp vid vissa partier.

  over 1 year
 • Tomas Hruska

  Nu har Tarzan (hund) & jag gått hela Huddingeleden. Vi har även skickat in några bidrag till fototävlingen.

  about 2 years