Business main hostel@2x Eriksberg Vilt & Natur

När man kör in genom grinden till Eriksberg Hotel & Nature Reserve är det som att besöka en lugnare värld. Här får du möta djuren på deras egna villkor, med kron- och dovvilt, davidshjortar, visenter, vildsvin samt mufflonfår som strövar fritt omkring tillsammans i Nordens största safaripark. Åk på en intressant och spännande buss- eller biltur i ett vackert, historiskt och unikt naturområde i den blekingska arkipelagen, känd för sina lummiga lövskogar och kustlandskap. Safarituren är cirka 10 kilometer.

Bland Eriksbergs byggnader från fem århundraden finns ett förstklassigt hotell, restauranger, konferenslokaler, vinkällare och gårdsbutik med egna viltprodukter. Eriksbergs fina hotell är något utöver det vanliga. Gården med sin klassiska och dämpade elegans har renoverats och utökats med delvis helt nya byggnader. Relaxavdelningen erbjuder dessutom möjligheter att se djuren på Savannen nedanför. För att fullända upplevelsen erbjuder Eriksberg mat av högsta klass i tre olika restauranger, unika och med råvaror från det egna reservatet.


Safari med guide eller egen bil, hotell och konferens med relax, dryckesprovning, restaurang, cykeluthyrning - 30 rum, totalt 60 bäddar - Svenska och Engelska - Logi & Konferens året runt, Safari april till augusti

Faciliteter:
  • Business main hostel@2x Boende
  • Business main cafe@2x Café
  • Business main rental@2x Uthyrning

Kontakta oss

Ark56 orange

Team ARK56

Adress: Soft Center I Etapp 1 I Fridhemsvägen 8 SE-372 38 Ronneby SWEDEN