Business main hostel@2x Karö stugby

Tillbringa sommaren hos oss! Bo i en av våra 15 stugor, lägg till i en av 2 gästhamnar med fräscha servicehus eller parkera husbilen på våra ställplatser. Njut sedan av god mat på någon av våra restauranger, Villa vassen och Schweizeriet, där vi serverar passande skärgårdsmat.

Det finns alltid något att göra på Karön–Ekenäs och vi har praktiskt taget alltid öppet. Vi börjar sommaraktiviteterna från mitten av juni och fortsätter till slutet av augusti. På fredagar har vi grillkvällar, på onsdagar bjuder vi in till räkfrossa och på lördagar är det dans. På söndagar serverar vi brunch året om. Under juli månad bjuder vi in gästartister som showar loss en gång i veckan.

Till Ekenäs kommer du med bil, buss (linje 24/25) eller med båt M / F Astrid från Ronneby centrum. Till Karön åker du med vår egen Karöline eller som den även är kallad "Kallebåten". Båtturen tar bara tre minuter och går mellan Ekenäs på fastlandet och Karön. På vintern flyttar vi restaurangen Villa Vassen till Ekenäs. Ta en titt på vår hemsida för att läsa mer!

Faciliteter:
  • Business main hostel@2x Boende
Webbplats: http://www.karobolaget.se/
Telefon: 0457-703 01
Adress: KARÖN 13, 372 73 Ronneby, Sweden

Kontakta oss

Ark56 orange

Team ARK56

Soft Center, Etapp 1
Fridhemsvägen 8
372 38 Ronneby
SWEDEN