Business main cafe@2x Pelles Sjöbod

Pelles Sjöbod är kiosken som ligger ute på Stenshamn, längst ut i Karlskronas östra skärgård. Där kan du köpa en kopp nybryggt kaffe, the eller läsk, tillsammans med en god kaka. Till dig som är extra hungrig kan vi erbjuda något enkelt och matnyttigt av karaktären ”take away” , i huvudsak producerat av lokala leverantörer såsom t ex Askunga Dovvilt”.

Hyr du en av våra cyklar kan du upptäcka mer av Stenshamn och grannön Utlängan. Cyklarna är av hög kvalitét – 3-växlade och med en praktisk cykelkorg att ha picknickkorgen i under färden. Ring för säkerthets skull, cyklarna är perriodvis väldigt eftertraktade.

Vill du köpa med dig ett minne från Stenshamn eller Utlängan, har vi ett sortiment av presentartiklar med marint tema – en hel del är specialdesignade för Pelles Sjöbod.


Café, havsbad, cykeluthyrning - Svenska, begränsad Tyska och Engelska - Säsongsöppet med varierande öppettider, se hemsida eller ring för uppdaterad information

Faciliteter:
  • Business main cafe@2x Cafe/Restaurang
  • Business main shop@2x Butik
  • Business main rental@2x Uthyrning
Webbplats: http://pellessjöbod.se/
Telefon: 070-981 66 78
Adress: Stenshamn Brygga, 370 42 Torhamn, Sweden
Powered by google

Kontakta oss

Ark56 orange

Team ARK56

Blekinge Arkipelag
Kurpromenaden 4
372 36 Ronneby

  • S5zwrlh4prwxdbs85pt4

    Dagstur | Karlskrona - Stenshamn & Utlängan

    3 jan

    En kort tur, men som tar dig långt ut i skärgården. Nästan så långt ut du kan komma i den östra delen av Blekinge Arkipelag ligger de genuint orörda öarna Stensham och Utlängan. När du kliver av skärgårdsbåten är du på den lilla ön Stenshamn som bara sticker upp 2 meter över ytan. När vattnet står som högst försvinner halva ön under vatten. Stenshamn och Utlängan är förbundna av en vägbank som byggts av försvaret. Idag gör den att du lätt kan utforska de bägge öarna. Utl...