Business main hostel@2x Tjärö boende & gästhamn

Till Tjärö kommer du med båt från Järnavik, Matvik eller Karlshamn. Naturen är enastående och den svenska skärgården visar sig här från sin bästa sida. Njut av solvarma klippor, sluttningar med bokskog, ängar och betesmarker. Hela ön är ett naturreservat på 75 hektar med en rik fauna och flora.

Ni kan bo över på Tjärö i pittoreska falurödfärgade hus från 1700-talet. Här kan ni välja att bo i något av de 13 husen som inhyser allt från enkelrum till 5-bäddsrum. Antingen i vandrarhemsdelen, hotelldelen eller i en vackert belägen, enkel, fristående stuga med havsutsikt. En servicebyggnad och självhushåll är centralt placerade på ön och en gemensam bastu hålls varm varje kväll.

Alla måltider intas i den nya restaurangen belägen precis vid havet med utsikt över gästhamnen. Oavsett om du väljer frukost, lunch eller 3-rätters med extra allt kommer du få en fantastisk upplevelse.


Boende, natur, havsbad, bastuflotte, fiske, musikevent, restaurang, café - 52 rum, totalt 137 bäddar - Svenska och Engelska - Säsongsöppet april till september, med konferensmöjligheter därutöver

Faciliteter:
  • Business main hostel@2x Boende
  • Business main cafe@2x Café
  • Business main guest harbor@2x Gästhamn
Webbplats: http://www.tjaro.com/
Telefon: 0454-600 63
Adress: 370 10 Trensum, Sweden

Kontakta oss

Ark56 orange

Team ARK56

Adress: Soft Center I Etapp 1 I Fridhemsvägen 8 SE-372 38 Ronneby SWEDEN