Invigning av Huddingeleden vid Sundby gård söndag 28 april

Av Huddinge 2019-04-12

Välkommen till Sundby gård söndagen den 28 april kl. 9.30 – 13.30.

Gå tipspromenad eller låt barnen upptäcka naturen med naturbingo –priser till alla barn som får bingo! De som vill följer med på guidad vandring längs med Huddingeleden till Gladövik. Det finns också möjlighet att träffa lokala föreningar och Huddinge kommuns energi- och klimatrådgivare.

Vi bjuder på grillkorv och fika.

kl. 10:30 invigningstal med Christian Ottosson, kommunalråd och ordförande i Klimat- och stadsmiljönämnden kl. 10:45 vandra Huddingeleden till Gladövik tillsammans med naturguide, vi är tillbaka cirka 12:45.

Välkommen önskar Huddinge kommuns naturvård i samarbete med Friluftsfrämjandet, Scouterna, Paradiset Hanvedens vänner, Huddingeortens Biodlareförening, Hembygdsföreningen, Naturskyddsföreningen och Huddinge kommuns energi- och klimatrådgivare.

Till Sundby gård går det bra att cykla och gå eller så kan du åka hit med buss 709 och buss 865, se aktuella tidtabeller på www.sl.se. Du kan också åka bil till Sundby gård. Det finns parkeringar, men vi rekommenderar att man tar sig hit på annat sätt eftersom parkeringarna inte räcker om det kommer många besökare.

Länkar

Kontakta oss

Huddinge kommun logotyp svart

Huddinge kommun Servicecenter

Har du frågor om vår natur och våra naturvårdsområden maila till kommunens servicecenter

Dela