Place main entrance@2x Entré Gladövik, Orlångens naturreservat

Parkering med informationstavla.Här går stigen ned sjön Orlången som anknyter till leden som går mellan Sundby Gård och Björksättra, en led som är tillgänglighetsanpassade med flytbryggor och parkbänkar.

Tillgänglighet:
 • Place main wheelchair accessible@2x Rullstolsvänligt
Faciliteter:
 • Place main entrance@2x Entré
Hitta hit:

Med buss: Buss 709 till hållplats Ebbadal. Gå ca 200 m längs med vägen till entrén. Med bil: Kör väg 259 (Lännavägen) som går mellan Huddinge och Haninge, sväng av på Ebbadalsvägen vid avfart Ebbadalsvägen V. Följ skyltning mot naturreservatet ca 200 m till entrén.

 • Axenbr2jto2zzeb7c7ax

  Promenera vid Gladövik - tillgänglighetsanpassad led

  Huddinge kommun 26 okt

  Promenera från Sundby gård ned till Björksättra halvön. Leden är rullstolsanpassad med breda stigar och nya fina flytbryggor över sjön Orlången, invigda i juni i år. Vid leden finns flera bänkar att vila på och blicka ut över sjön. Passa på att tända att brasa vid grillplatsen i Gladövy, här finns ett vindskydd och sittplatser, ved läggs ut av kommunen. Så här hittar du hit: Med buss: Ta buss 709 från Huddinge till hållplats Ebbadal. Gå ca 200 m längs med vägen till ent...

 • Hw7kesfbdu8usyz2accm

  Slåtter pågår i våra ängar

  Huddinge kommun 14 aug

  Nu genomförs traditionell lieslåtter i några av våra finaste ängsmarker bland annat vid Gladövik och Visättra. Till vår hjälp har vi experter från Montenegro.