Place main entrance@2x Entré Sundby Gård, Orlångens naturreservat

Stor parkering och informationsskyltar. Här når man två markerade leder, Gröna spåret och Huddingeleden, en ny tillgänglighetspassad led från Sundby via Gladövik till Björksättra där man delvis promenerar på flytbryggor över sjön Orlången.

Tillgänglighet:
 • Place main near parking@2x Nära parkering
Faciliteter:
 • Place main info@2x Information
 • Place main entrance@2x Entré
 • Place main parking@2x Parkeringsplats
 • Place main cafe@2x Café
Hitta hit:

Buss 709 från Huddinge till hållplats Sundby gård. Buss 865 från Flemingsbergs station alt. Handenterminalen stannar ute vid väg 259 (Lännavägen) hållplats Gladövägen. Med bil: Kör väg 259 (Lännavägen) som går mellan Huddinge och Haninge, fram till avfarten med skyltning mot Sundby Gård.

Kontakta oss

Huddinge kommun logotyp svart

Huddinge kommun Servicecenter

Har du frågor om vår natur och våra naturvårdsområden maila till kommunens servicecenter

 • Dampq11b7fs5uvsquspd

  Vill du veta mer om svampar? Kom till Sundby gård på lördag!

  Huddinge kommun 30 aug

  Är du intresserad av att veta mer om svampar? Kom till Sundby gård på lördag 2 september kl 11-16 för att se vår svamputställning och prata med svampkännare. Ta en tur ut i skogen i närområdet och plocka med några svampar så hjälper vi till att sätta namn på dem! Vi ses på gräsmattan intill grafiska museet. Anordnar gör naturvårdsenheten i Huddinge kommun, Söderorts svampförening och Huge. Har du frågor? Maila gärna till ekolog: thomas.strid@huddinge.se. Välkommen och glöm...