Place main hostel@2x Svärmorskojan Björnlandets nationalpark

Svärmorskojan ligger vid Svärmorstjärn i Björnlandets nationalpark. I kojan finns två våningssängar med plats för sex personer med filtar och kuddar. Det finns två extra madrasser och ytterligare golvutrymme. Annars är kojan mycket enkelt utrustad. Det finns stekpanna, kaffekittel och någon enkel gryta samt ljusstakar. Ta med egna ljus och tändstickor.

Det går inte att boka kojan eller sängplatserna. Är det fullt i kojan förväntas gästerna bjuda in nya besökare och lämna plats åtminstone på golvet. Efter en natt har nya besökare förtur.

Vatten i sjöar och bäckar är humusfärgat men fullt drickbart. Du kan också ta med dricksvatten från kallkällan i entré Angsjö eller smälta snö på vintern.

Tillgänglighet:
  • Place main near toilet@2x Nära toalett
Faciliteter:
  • Place main hostel@2x Boende
  • Xgknzeg42386x7mxmjz1

    Välkommen till våra stugor, kojor och rastskydd

    Länsstyrelsen Västerbottens län 7 mar

    Länsstyrelsens stugor, kojor och rastskydd står redo för besökare. De flesta ligger i fjällvärlden, men några ligger i skogslandet. Stuga, koja eller rastskydd? Stuga Här kan du övernatta mot en avgift. Stugan har köksutrustning och madrasser, kudde och filt. Ta med lakan eller sovsäck. Du som besökare städar efter dig. Ved finns. Koja Här kan du övernatta gratis. Kojan har bara enkel köksutrustning och sovlav, ibland med madrasser. Du som besökare städar efter dig. Ved...