• S3ocexdzocpfwf85d43w

  Anmälan till 2019 års provvandring på Romboleden från Mälardalen till Älvdalen

  Romboleden 28 mar

  Nu släpper vi anmälan till 2019 års stora provvandring av Romboleden från Munktorp i söder och med en alternativ anslutning från Västerås till Älvdalen i norr. Vi startar Kristi himmelsfärdshelgen och är framme till midsommar, alltså 2019.05.30-2019.06.20. Man kan välja att vandra en eller flera dagar. När vi kan erbjuder vi övernattningspaket i församlingshem och kyrkor utmed vägen. Ibland får man boka sitt boende själv. Det är första gången vi anordnar en vandring som...

 • Quinkwwqyciazelaqznn

  Sommaren 2019 provvandrar vi Romboleden från Mälardalen till Älvdalen

  Romboleden 5 mar

  30 maj startar vandringen i Munktorp respektive Västerås, för att sedan stråla samman i Skinnskatteberg 2 juni. Gruppen beräknas anlända till Älvdalen före midsommar. Man kan välja att vara med på en eller flera dagsvandringar. Vi kommer också att kunna erbjuda övernattningspaket med golvlogi och mat som vi oftast lagar tillsammans. Mer information kommer. Anmälan öppnar i slutet på mars.

 • Eldsjälar skapar digital karta för hela Romboleden

  Romboleden 8 okt

  Sommaren 2018 har ett stort antal eldsjälar loggat Romboleden i Sverige med gps. Gpx-spåren framgår av kartan och utgör underlaget för denna karta. Ett varmt tack till alla er som gjort detta möjligt!