Grillplats i Sandaskogen

Grillplatsen ligger precis vid Sandakärret.

Tillgänglighet:
  • Nära parkering
  • Nära kollektivtrafik
  • Barnvagnstillgängligt
Faciliteter:
  • Eldplats
Parkering:

Sandaskogen har en besöksparkering med ett tiotal platser. Om du åker bil kör Breddenvägen och ta av vid Sandakärret. Från parkeringen är det ett par hundra meter till grillplats.

Kommunikationer:

Buss 533/684 från Upplands Väsbys station till hållplats Sundsborg och följ vägen in till höger/ söderut till du kommer till Sandaskogen och spåret.

Hitta hit:

Ta buss 533/684 från Upplands Väsbys station till hållplats Sundsborg och följ vägen in till höger/ söderut till du kommer till Sandaskogen och spåret. Sandaskogen har en besöksparkering med ett tiotal platser. Om du åker bil kör Breddenvägen och ta av vid Sandakärret.

Kontakta oss

Upplandsvasby logo ligg pms

Henrik de Joussineau

Ring: 08- 590 970 00
Felanmälan natur: ekontoret.upplandsvasby.se

  • Grilla säkert i naturen – hitta iordningställda grillplatser i Väsbys natur

    Upplands Väsby kommun 23 jun

    Grilla gärna på utflykten, men var alltid försiktig när du eldar i skog och mark. Här hittar du flera iordningställda fasta grillplatser i Väsbys naturområden. En fast grillplats är en eldplats som är avgränsad med obrännbart material så att eld inte kan sprida sig. Här på kartan kan du hitta flera iordningställda fasta grillplatser i kommunen där det är tillåtet att grilla. Kom ihåg att det alltid är den som eldar som är ansvarig om något går fel, även om rådande riktli...